Over

Even voorstellen…

Mijn naam is Annelieke, ik werk al jaren als paraveterinair (dierenartsassistente). Ik heb zelf een hond, cavia’s en kippen. Ik pas zelf ook op huisdieren en weet dat mensen het erg fijn vinden om hun huisdier in een huiselijke omgeving te brengen waar hun huisdier alle aandacht krijgt die hij/zij verdient. Als ik zelf op vakantie ga, dan heb ik ook oppas voor mijn huisdieren en ik weet als geen ander hoe fijn dat is.

In mijn omgeving weet ik dat mensen graag een huisdier zouden  willen,  maar vanwege omstandigheden geen huisdier kunnen hebben. (financieel, woonruimte etc)  of mensen die het erg leuk vinden om naast hun eigen huisdier, ook nog een ander huisdier te verzorgen. Het is dan fijn dat deze mensen zich kunnen aanmelden als oppas.

Er zijn huisdiereigenaren die tijdens vakantie of andere gelegenheden hun trouwe huisdier niet mee kunnen nemen en ze liever niet naar een pension brengen, een oppas is dan ideaal.
Zo is het idee van Nanny 4 Pets ontstaan.

Nanny 4 Pets matcht huisdiereigenaren en mensen die graag willen oppassen op een huisdier. Wanneer huisdiereigenaren op vakantie gaan, weekend weg of om een andere reden tijdelijk niet voor hun huisdier kan zorgen, dan zorgen wij voor een vertrouwde oppas.

U kunt met een gerust hart op vakantie, want uw huisdier wordt met aandacht en liefde verzorgd door een vertrouwde oppas in een huiselijke omgeving. U kunt ervoor kiezen om oppas bij u thuis te laten komen of dat uw huisdier naar de oppas gaat.

DSCF3776