Reviews

 1. Wij gingen dit jaar 2 weken op vakantie met kerst en oud en nieuw. Onze hond Chelsey is heel bang voor vuurwerk, dus we zochten een oppas waar weinig vuurwerk in de buurt was. Demi had aangeboden om op te passen en ze woont in een vuurwerk vrije omgeving. Na 1e kennismaking voelde het gelijk goed . Chelsey heeft het fantastisch gehad bij demi. Ze stuurde ook steeds hele mooie foto’s en leuke filmpjes waardoor wij ons heel gerustgesteld voelde op vakantie. Ik zou demi zeker bij iedereen aanraden. Wat een lieve meid en zooo lief voor onze hond. Bedankt voor het vinden van deze super oppas.
  Groetjes
  Linda, john en Chelsey

  Linda van Elteren
 2. Merel is niet altijd de makkelijkste hond met kinderen.
  Dank zij Nanny 4 pets kunnen de kleinkinderen op visite komen.
  Groet Niek

  Niek Lamfers
 3. Onze hond Senna heeft epilepsie en daardoor extra zorg en aandacht nodig.
  Dankzij Nanny 4 Pets zijn we in contact gekomen met Samantha. Zij heeft twee weken opgepast op Senna bij ons in huis. Senna heeft daardoor alle zorg gekregen die hij nodig heeft. Wij konden hierdoor zorgeloos genieten van onze vakantie. Wij zijn erg tevreden!
  Senna kreeg alle aandacht die hij verdiende en wij konden genieten van een zorgeloze vakantie. Samantha en Annelieke, nogmaals hartelijk dank!

  Jannette Ruiter
 4. Wij waren op zoek naar een oppas voor onze hond. Alle pensions zaten vol en kreeg de tip om Nanny 4 Pets in te schakelen. Aldus gedaan en Annelieke heeft ons zo goed geholpen. Hield rekening met al onze wensen. Onze Akita is bij een hele fijne oppas terecht gekomen. Ben echt heel blij met Nanny 4 Pets een echte aanrader voor iedereen! Nogmaals bedankt Annelieke!

  Debbie Huurdeman
 5. Voor ons was het lastig om een oppas te vinden voor onze hond Keita. Omdat mijn man wisseldiensten heeft kunnen de oppasdagen veranderen.

  Ik heb mij aangemeld bij Nanny 4 Pets en ben met Annelieke snel in contact gekomen. Ik heb de situatie uitgelegd en ook de dagen voor de eerste drie maanden aangegeven om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Annelieke kon snel oppas voor onze hond vinden en wij zijn echt super blij en tevreden. Wij gaan met een goed gevoel naar ons werk, omdat wij weten dat Keita alle aandacht krijgt en goed verzorgd wordt. Dank jullie wel.

  Heidi
 6. Wij zijn al tijden op zoek naar een oppas voor onze katten. Als wij op vakantie zijn wil ik ze namelijk niet naar het pension brengen. Gewoon lekker in hun eigen omgeving is toch het mooist voor een kat. Mijn buurvrouw wilde ze best een keer eten geven maar het is toch ook fijn dat ze ook wat aandacht krijgen en merkte ook dat ze het niet super leuk vond. Ik voelde mij daar toch bezwaarlijk bij. Via via kwam ik op de website van Nanny 4 Pets en heb ik mijn aangemeld. Het was een fijn mailcontact met Annelieke en ze deed er alles aan om een geschikte oppas te vinden en dat is ook gelukt. Nu kan ik met een fijn gevoel op vakantie gaan.

  Anna
 7. Ik heb tegenwoordig tijd over en ben gek op dieren. Ik heb mij daarom aangemeld als oppas en Nanny 4 Pets heeft mij in contact gebracht met mensen waar ik nu twee keer per week op hun hond mag passen.

  Shirley
 8. Normaal gesproken nemen wij onze hond Zwabber altijd mee op vakantie maar nu gingen wij vliegen en dan kon Zwabber niet mee.
  Naar een pension vind ik niks en ik had niemand die op hem kon passen. Gelukkig hoorde ik via via dat Nanny 4 Pets wel een oppas kon regelen en konden wij met een fijn gevoel op vakantie. Bedankt Annelieke!

  Eline en Bouke
 9. In september heb ik voor het eerst mogen oppassen. Drie weken heb ik voor een jonge labrador gezorgd. Ik vond het tof om deze verantwoordelijk te mogen hebben. Deze weken heb ik enorm veel gelachen en ik heb het super naar mijn zin gehad! Na mijn tijd als oppas mag ik altijd langs komen om de hond uit te laten.

  Voor iemand die er over na zit te denken zich op te geven als oppas, raad ik het diegene zeker te weten aan!

  Bethany Melgers
 10. Wij hebben vier honden, twee naaktkatten, een konijn en een vijver met koi karpers. Door deze huisdieren is het voor ons altijd moeilijk om een weekje vakantie in te plannen. Dank zij de bemiddeling van Nanny 4 Pets hebben we een betrouwbare oppas gevonden die vorige week een weekje in ons huis heeft gewoond en onze beesten perfect heeft verzorgd. Zodoende was het voor ons mogelijk om een heerlijke week vakantie te hebben in Griekenland. hiervoor heel veel dank aan Nanny 4 Pets en zeker niet in de laatste plaats voor onze geweldige oppas Carli!

  Aart en Anke
 11. Ik heb mijn hond moeten laten inslapen en wilde heel graag weer een hond. Helaas heb ik daar de financiële middelen niet voor. Toen hoorde ik via via dat Nanny 4 Pets oppassers zocht en heb mij meteen aangemeld. Nu heb ik een vaste oppashond en vind ik het heerlijk om met hem te wandelen.

  Geanne
 12. Ik heb vroeger een hond gehad en wil nu ook wel een hond maar wegens omstandigheden kan dat helaas niet. Via Nanny 4 Pets heb ik een leuke oppas hond gevonden die ik 1 a 2 keer per week uitlaat en in vakanties gaat hij naar mij toe. Ik ben er erg blij. Bedankt!

  Carla
 13. Snel reactie, fijn contact! Top!

  Peter
 14. Elk jaar ging Max, onze labrador naar het pension. Ik had daar nooit een fijn gevoel bij omdat er al zoveel honden waren. Max kreeg daar niet de volledige aandacht. Ik heb mij aangemeld via Nanny 4 Pets en zij hebben mij gekoppeld aan een oppas in de buurt, wat meteen klikte. Ik ga nu met een fijn gevoel op vakantie want ik weet dat Max ook zijn verdiende aandacht krijgt. Bedankt voor het koppelen! :-)
  Groetjes Marijke

  Marijke

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *