Voorwaarden

 1. Met behulp van het aanmelden via de website, kunnen mensen in contact treden met baasjes van gezelschapsdieren om met een financiële bijdrage deze dieren gezelschap te houden en te verzorgen als de eigenaar op vakantie is, langdurig in het ziekenhuis ligt, aan het werk is of een andere gelegenheid heeft waar hij/zij niet voor hun huisdier kan zorgen.
 2. De aanmelding is persoonlijk en niet overdraagbaar. De gegevens blijven alleen in het bezit van Nanny 4 pets en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
 3. Nanny 4 Pets biedt de mogelijkheid tot contact tussen gebruikers. Dit contact kan enkel en alleen tot stand komen door Nanny 4 Pets.
 4. De gebruiker kan zijn/haar gegevens wijzigen of de aanmelding stopzetten door een bericht te sturen via het contactformulier.
 5. De aanmelding bij Nanny 4 Pets is voor eigen risico van de gebruiker, in die zin dat het baasje of de oppas zelf verantwoordelijk is voor onder andere:
  • de mate waarin hij/zij persoonlijke informatie verstrekt via het aanmeldingsformulier
  • het laten plaatsvinden van een ontmoeting.
  • de afspraken die de huisdiereigenaar maakt met de oppas.
 6. Nanny 4 Pets is niet aansprakelijk voor enige (directe of indirecte) schade welke voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de website en tijdens het oppassen.
 7. Nanny 4 Pets is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor enig handelen en/of nalaten van haar bezoekers.
 8.  Indien er een match is dan dient er eerst de bemiddelingskosten betaald te worden alvorens de gegevens van de oppas worden verstrekt.
 9. Indien de bemiddelingskosten zijn betaald en het baasje besluit uiteindelijk niet door te gaan met de oppas dan worden de bemiddelingskosten niet teruggestort. Indien de oppas het laat afweten wordt er een nieuwe oppas gezocht zonder extra kosten. Indien er geen geschikte oppas meer beschikbaar is dan worden de bemiddelingskosten wel teruggestort.
 10. Voor vragen of opmerkingen over het gebruik van de website kunt u zich wenden tot Nanny 4 Pets via het contactformulier. Nanny 4 Pets streeft ernaar uw bericht binnen drie werkdagen te beantwoorden.

SONY DSC